Simulare BAC 2018 | Elevii de clasele a XI-a și a XII-a încep luni simulările de Bacalaureat

Elevii de clasele a XI-a si a XII-a încep mâine, 19 martie, simularea examenelor de Bacalaureat, cu testarea la Limba si literatura română. Miercuri are loc simularea probei obligatorii a profilului, adică matematică sau istorie.

Examenul începe la ora 9:00 si va dura 3 ore. Cei de a XII-a nu vor întâlni la simularea de luni subiecte din operele autorilor Marin Preda sau Marin Sorescu, iar la clasa a XI-a nu sunt incluse la testare simbolismul, perioada interbelică si perioada postbelică.

Elevii au voie să intre în sălile de simulare până la ora 8:30. Probele încep la 9:00, moment în care vor fi distribuite subiectele. 

Notele nu vor putea fi contestate, si vor fi trecute în catalog doar la cererea elevului.

Marin Banu , a declarat că „în niciun caz nu vor fi suspendate cursurile” pentru elevii care nu susțin simulările, în liceele sau colegiile unde nu sunt suficiente săli de clasă pentru susținerea simulării fără perturbarea orelor de la alte clase.

Calendar:

– 19 martie 2018 – Simulare probă scrisă la Limba și literatura română;

– 20 martie 2018 – Simulare probă scrisă la Limbă și literatură maternă;

– 21 martie 2018 – Simulare probă scrisă la Proba obligatorie a profilului;

– 22 martie 2018 – Simulare probă scrisă la Proba la alegere a profilului și specializării. Se organizează numai pentru elevii clasei a XII-a;

– 30 martie 2018 – Afișarea rezultatelor.

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *