METROUL DIN DRUMUL TABEREI VALOREAZĂ MAI MULT DECÂT RACHETA FALCON HEAVY

După cum a publicat site-ul stirileprotv.ro, proiectul metroului din Drumul Taberei si cel al rachetei Falcon Heavy au început în aceeasi perioadă, adică în 2008.
Magistrala 5 va avea în jur de 7 kilometri, 10 stații si un depou. Proiectul valorează în total 700 de milioane de euro, doar 100 de milioane sunt achitați din bugetul statului român. Autoritățile au dat un termen pentru metroul din Drumul Taberei, acesta fiind trimestrul I al anului 2019 , desi trebuia să fie gata în 2014.
Proiectul de la racheta Falcon Heavy a început în 2008. Cei de la stirileprotv.ro au scris ca de atunci, compania lui Elon Musk a reusit să realizeze pe langă Falcon Heavy, si un model de dimensiuni mai mici (Falcon 9). Acesta a intrat în funcțiune din 2015, fiind folosit la misiunile de transport spre Stația Spațială Internațională.
Miliardarul Elon Musk a spus recent că dezvoltarea si producția celei mai puternice rachete din lume, dar si lansarea ei, au costat în total 650 de milioane de euro, acestea fiind fonduri private.

1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *