Cum pot asculta Radio Always?

Salutare! Foarte multă lume se întreabă cum se asculta postul nostru de radio? Ei bine, este foarte accesibil tuturor, si nu costă nimic! În primul rând, nu deținem nici o frecvență. Asta înseamnă că ne vei putea asculta doar prin intermediul internetului!

Cum pot asculta Radio Always?

  1. Site-ul oficial!

Da, în acest moment esti pe el. Dacă te vei uita atent mai sus, vei vedea un buton în meniul pe care scrie „Ascultă live” . Apesi click acolo, si radioul va începe să se audă în câteva momente! Site-ul poate fi accesat foarte usor atât de pe dispozitivele mobile, cât si de pe computere.
2. Aplicația oficială Radio Always , aflată în Google Play.
Dacă ai o tabletă sau un telefon cu Android, trebuie doar să intri în Google Play, un fel de magazin cu aplicații, si printr-un simplu search : Radio Always , o vei găsi pe prima poziție. Apesi click, o instalezi, si BOOOM, poți asculta radioul, poți să ne scri pe Whatsapp si poți să ne contactezi foarte simplu! PS: Aplicația nu costă absolut nimic, necesită doar o conexiune la internet, iar daca folosesti datele mobile, se vor consuma destul de repede dacă asculți multe ore.
3. Pentru cei cu dispozitive IOS (de la Apple) , avem o aplicație specială.
Probabil stii de aplicația „TuneIn Radio” . Ei bine, în ea sunt o grămadă de radiouri. O poți descarcă atât din App Store, cât si din Google Play, în cazul in care nu vrei aplicatia noastră oficială. Ne poți adauga la favorite, si să ne dai si un follow, deoarece ne ajută enorm. Dar înainte de toate, după ce ai descarcat-o, te duci la „search„, si cauți „radioalways” . Unde vezi logo-ul nostru, să stii că suntem noi, si suntem pregatiți să ne asculți.
 
Mai sunt multe modalităti, inclusiv o multime de site-uri care ne promoveaza si care ne au in baza lor de date, asa ca, printr-un simplu search, vei reusi să ne asculți foarte simplu! Îți multumim ca ne-ai ales.
 
 

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *