Descarcă aplicația noastră oficială!

Dacă încă nu stiai, avem aplicație în Google Play! În ea poți să asculți radioul, să ne adaugi la contacte pentru mesaje pe Whatsapp, să ne vizitezi site-ul si chiar să faci dedicații!
Ei bine, aplicația este gratuită, si consumă foooarte puțin spațiu. Dacă esti pe datele mobile, simte-te în siguranță, deoarece nu consumă mulți mb.
Poți asculta emisiunile si piesele tale favorite în timp ce navighezi pe Facebook sau pe orice altă aplicație, deoarece radioul nu se va opri!
Ai aici un mic filmuleț de prezentare a aplicației , ca să te motiveze să o descarci!

În cazul în care ai un dispozitiv cu iOS (iPhone,iPad,iPod etc) , ne poți asculta din aplicația „TuneIn Radio” . Aceasta este gratuită , si va trebui să apesi pe „search” , si să introduci „radioalways” . Vei apăsa pe fotografia cu sigla noastră oficială si vei putea asculta radioul, si vei vedea ce emisiune e in momentul respectiv. A da, să nu uiți să ne si urmăresti pe TuneIn Radio!
Ambele aplicații sunt foarte accesibile pentru toată lumeă , simple, dar bune! Vei putea vedea ce piesă se aude într-un anumit moment la radio, si vei putea propune tu ce piesă vrei să se audă!
Nu uita să ne lasi si un review în Google Play, ca să stim ce să îmbunătățim!
Mai jos ai si linkurile de unde le poți descărca. Dacă esti pe un dispozitiv mobil, apasă click pe el si vei fi redirecționat automat în Google Play / App Store
Descarcă aplicația pentru Android cu un click aici!
Descarcă aplicația pentru iOS cu un click aici!

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *