ALWAYS LIVE CALL – BENEFICIAZA DE O SUPER SURPRIZA ASA CUM O VREI TU!

Probabil ți-ai dorit sau nu vreodata sa fii in direct la un post de radio, fix cand nu te astepti. Ei bine, Always Live Call fix asta iti oferă! Giuliano te va suna fix cand nu te vei astepta, in zilele de weekend , intre orele 19:00 – 21:00 .
In cazul in care vrei sa îi faci o farsă unui prieten , poti sa il inscrii pe el fara sa stie, si va ramane surprins.
Acest joc nu prea are reguli, dar cert este ca nu ai voie sa lasi numarul de telefon al unei companii sau al unei persoane care chiar nu isi doreste asta. In cazul in care vei incalca aceasta regula, vei fi blocat definitiv pe site-ul nostru.
Noi te putem suna in mai multe moduri, precum : romantic,amuzant,horror sau cum vrem noi, ceea ce inseamna ca distractia va fi garantata.
Incepand cu 1 iulie, aceast joc va fi sustinut in Always Tonic, emisiune prezentata de Giuliano si Marius, si se va realiza dimineata, asa ca te vei trezi cu zambetul pe buze!
Inscrierea la acest joc se face completand formularul de mai jos. (Nu stocam numerele de telefon sau orice alte date personale, iar acestea nu au posibilitatea de a fi vazute de altcineva, decat de realizatorul emisiunii).0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *