Tuan feat. Any1 – Fosta greseala

Tuan feat. Any1 au lansat recent o piesă extraordinară. Mesajul piesei reprezinta momentul în care ne dorim din tot sufletul să dăm timpul înapoi, dar din păcate,  acest lucru nu este posibil întodeauna.

Cum a venit ideea melodiei ?

„În studio, la cafeaua de dimineaţă, ne-am gândit că cel mai bine ar fi să spunem o poveste reală. Este povestea unuia dintre noi, scrisă in detaliu si dedicată unei foste greşeli.” (au spus cei de la tuan si any1)

Ce urmeaza după „Fostă greseala” ?

„După o aşa poveste, ne-am gândit că o să avem nevoie de un antidot. Ce urmează va fi o surpriză plăcută, o piesă puternică cu un mesaj pe măsură, ce vă va motiva să treceţi peste orice impediment în viaţă. Videoclipul este deja filmat alături de un bun prieten,o apariţie surprinzatoare, ce, cu siguranţă, vă va încânta.”

Ce planuri aveți pentru 2017?

  1. Ce planuri aveţi pentru 2017?

„Să facem “Bani degeaba”, dar nu din orice, ci din roadele muncii noastre. Avem multe planuri pentru 2017, sperăm să fie un an foarte activ in care să ne putem duce la final proiectele gândite. Atât eu, cât şi Any1 vom avea single-uri în română şi în engleză , câteva dintre ele fiind deja gata.” (au declarat ei)

În concluzie, anul 2017 va fi unul superb în industria muzicală pentru acesti băieți 🙂 . Ție cum ți se pare piesa?
 

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *