Cum să iesi bine în poza de buletin ?

Salut. Stiu, ciudat articol, dar il scriu deoarece am trecut printr-o minunăție. Astăzi mi-a aparut buletinul, si am ramas cam socat cand am vazut cum am iesit in poza, iar eu m-am gandit sa va dau niste sfaturi , si sa nu faceti aceleasi greseli pe care le-am facut si eu.

Cum să iesi bine în poza de buletin?

1.Nu face niciodată poza de buletin dimineața.
La fel cum am facut si eu, am facut poza de buletin dimineata, la ora 08:00. Adormit total, cu niste ochi de „găină” , si fața albă si adormită.
2.Grijă mare la îmbrăcăminte.
Da, la fel cum am zis si eu, nu prea conteaza imbracamintea. Ba da conteaza! Bineinteles, nu vorbesc la imbracamintea pe tot corpul, ci doar bluza. Îți recomand sa te imbraci cum te simti tu mai bine, cu hainele care iti plac cel mai mult, si care crezi ca sunt decente .
3.În cazul în care ai facut 2 poze deja, si nu iti place niciuna, nu te sfii sa ii spui celui de acolo ca mai vrei.
Până la urma nu e buletinul lui, ci al tau. Deci nu va trebui sa iti doresti sa il pierzi in urmatoarele luni. În cazul in care ti s-a parut ca nu ai iesit bine, refă poza. Desi, la fel ca la mine, am facut 4 poze, primele 3 mi s-au parut dezastroase, adica poate erau mai bune ca ceea ce o am in acest moment pe buletin, deoarece, cum am spus mai sus, NU FACETI POZA DIMINEATA. Nu o sa realizezi prea bine care e cea mai faina, sau cea mai urata, si pana la urma vei spune ca este bine asta, si vei lasa asa doar ca sa nu se enerveze cel care iti face poza, iar cand apare , BOOOOOOM, ce e cu pozaa astaaa ?
5.Fii cât mai natural, nu incerca sa pari „altfel” decât cine esti.
În cazul in care crezi ca daca „tragi” o față de actor la Hollywood vei iesi bine, te inseli. Fii cat mai natural, nu te forța sa fii diferit , crezand ca esti mai frumos. Te inseli. Cel mai bine este sa fii cum esti tu, eventual un mic zambet, dar nu cu dintii bineinteles, nu strică.
Cam atat cu acest articol, sper ca te-au ajutat aceste sfaturi. Nu uita, distribuie articolul sa il vada si prietenii tai, si da-ne un like pe pagina de Facebook dacă vrei sa afli cand mai postam. Toate cele bune , paaaaaaaaaaa! 🙂

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *