COOL

GOOGLE VA LANSA YOUTUBE TV

Google a anunțat lansarea YouTube TV în Statele Unite . Acesta este un serviciu de live streaming , si include acces la peste 40 de posturi de televiziune , potrivit news.ro .
YouTube TV va avea posturi de televiziune precum ABC , CBS ESPN, NBS si FOX, iar odata cu acestea , vei putea urmari si seriale populare precum Empire,The Voice, The Big Bang Theory sau Scandal, si multe alte competitii sportive precum NBA sau MLB.
Aplicația va rula pe desktop, tablete si telefoane (Android si IOS) , iar acestea vor oferi suport pentru Chromecast , pentru a putea utilizatorii sa poata viziona continutul preferat, live sau inregistrat, pe televizor.
Abonatii YouTube TV vor putea avea acces si la continutul serviciului YouTube RED, fiecare abonament incluzand 6 conturi, cu propriile preferinte si propriul serviciu DVR online cu spatiu nelimitat.
YouTube TV inca nu are o data oficiala de lansare, dar cert este ca va costa 35 dolari pe luna si va fi disponibil, din pacate, doar in Statele Unite, cel putin la inceput.
 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close