COOL

VACANTA DIN NOU: SCOLILE SUNT INCHISE LUNI SI MARTI, 23 SI 24 IANUARIE

Din păcate pentru unii, din fericire pentru altii, scolile sunt inchise pana marti. Guvernul a decis ca, pe 23 ianuarie (luni), nu se lucreaza in sistemul bugetar. Dupa asta, marti, 24 ianuarie, este zi libera in toata tara. Deci, dupa ce va trece 20 ianuarie, vineri, elevii vor mai merge la scoala pana pe 25 ianuarie, iar dupa asta va urma inca o vacanta intersemestrială, intre 3 si 13 februarie.
Guvernul a anuntat ca ziua de luni , este declarata zi libera. Iar prin faptul ca au declarat liberi, acestia au anuntat si marti liber, deoarece este zi libera national. (24 ianuarie este declarata zi nelucratoare, prin lege.)
Astfel, cei cei ce lucreaza la stat, inclusiv scolile, vor avea o minivacanta de 4 zile, bineinteles, incluzând weekend-ul. Incepand de sambata, 21 ianuarie, pana miercuri, 25 ianuarie, cand acestia isi vor relua activitatea.

Din păcate pentru unii, ziua libera de luni, 23 ianuarie, se va recupera ori sambata, 28 ianuarie, fie se va prelungi timpul de lucru pana la 31 ianuarie, ne spune un comunicat al Guvernului.
În concluzie, nu este prea bine ceea ce se intampla in Romania cu scolile, deoarece elevii au de pierdut enorm, mai ales cei ce au examene si multe altele. Dupa o prelungire de inca o saptamana a vacantei de iarna, acestia mai primesc inca 2 zile libere (defapt 4 cu tot cu weekend), iar din 25 ianuarie urmeaza din nou o vacanta intersemestriala de 1 saptamana. Toate acestea, nu cred ca vor fi sarite cu vederea, deci ne asteptam la o scurtare destul de mare a vacantei de vara.
Distribuie si tu articolul mai departe, sa vada si ceilalti stirea!
Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close