TEHNOLOGIE

Cum mi-am construit site-ul?

Foarte mulți mă întreabă cum mi-am făcut site-ul , cum am făcut radio-ul si asa mai departe. V-am aratat in acest articol cum mi-am facut postul de radio pe scurt. Dar astazi, vom vorbi strict cum mi-am facut site-ul.
La inceput, site-ul meu erau niste fisierele html , nu puteam posta articole, nu puteam modifica absolut nimic dintr-un panou sau ceva. Totul era manual. Apoi, mi-am facut curajul sa imi instalez platforma WordPress. Dupa ce am instalat-o, mi-am dat seama ca sunt varza. Ca nu stiu aranja o tema, absolut nimic.
Cu timpul, tot cautam eu module prin magazin, cautam teme, si le imbinam, le modificam, in asa fel incat sa fac ceva mai ok. Am dat lovitura in iarna 2015, cand am reusit sa fac site-ul WordPress, cat de cat ok.
Tot ce trebuie sa faci este sa îți cumperi un domeniu , si un pachet de gazduire la site. Recomand cu mare incredere Cloud-Center.Ro . Au oferte foarte bune, ofera chiar si reduceri daca oferi si tu promovare, si multe alte avantaje ai daca mergi la aceasta firma de gazduire.
Dupa ce ai facut asta, trebuie sa iti instalezi platforma WordPress pe site, dureaza vreo 30 minute. Urmatorul pas este sa iti achizitionezi o temă, nu recomand sa iei teme NULLED, deoarece vei fi considerat un „pirat” . In cazul in care nu iti permiti, fă tu o tema de la 0, nu este foarte greu, dar editezi o tema existenta deja.
Dupa ce ai cumparat tema, tot ce trebuie sa faci este sa ti-o personalizezi cum doresti tu, este foarte usor! Iti faci paginile, pe rand, si te apuci de postat articole, s.a.m.d . Cu timpul poti scoate bani dintr-un website, intrand in programul Adsense, sau in alte programe. Am sa fac in curand si un articol despre Adsense, si pasii care ai de-i urmat ca sa reusesti.
Pana data viitoare, stay tuned , si da-ne like la pagina de acebook! Click aici.
 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close