TEHNOLOGIE

Motive ca sa-ti cumperi un iPad, iPhone sau orice alt gadget Apple

Mulți se întreabă de ce toți afaceristii, persoanele importante si nu numai, folosesc un telefon Apple, sau o tableta.
Ei bine, mai jos aveti toate motivele pentru care iti poti lua si tu un gadget Apple !
1. Are un design mirific. Nu are umflături, ca Samsung-ul, pe la incarcator, mufe, sau altundeva. Totul este perfect finisat, si contine materiale de cea mai buna calitate. O mică bijuterie, care in acelasi timp este si telefon.
2. Claritatea pozelor. Da.. toata lumea cauta un telefon care sa faca niste poze nemaipomenite. Fara culori nasoale, totul fiind foarte natural. Alte telefoane, nu de la Apple.
3. Totul se misca perfect. Absolut toate telefoanele se blocheaza. Daca nu des, foarte rar, dar se blocheaza. In schimb , cele de la Apple, ma refer de la iPhone 5 înainte, nu se blocheaza absolut niciunul. Totul se misca fluent si smooth, fara sacadari.
4. Securitate. Securitatea este importanta pentru oricine. Absolut orice telefoane, mai putin cele de la Apple, cand le gasesti pe jos, sau nu numai, stingi telefonul, ti apasate 2 butoane in acelasi timp, si BOM! Ai accesat un meniu special unde poti reseta telefonul fara absolut nici o problema. In schimb, cele Apple, le poti reseta oricat vrei, pentru ca o sa ti se ceara contul iCloud , iar daca nu il sti, e cam nasol.. .
5. Sunetul. Sincer, putine telefoane Android au un sunet clar si bun. Le poti numara pe degete. (Huawei P8 / P9 [lite] , Samsung Galaxy S7/S6 si mai sunt) . In fine, la produsele Apple, mai ales daca ai casti AirPods, totul e atat de splendid, incat de simti ca si intr-un club. Claritate, fara bazaituri sau orice altceva. Se vede calitatea clar.
6. Ecranul afiseaza culori naturale si foarte clare , nu ca la Samsung-urile Galaxy, culori super saturate.
7. Sistemele hardware si software sunt foarte stabile, nu ca la alte telefoane Android, gen merge bine la inceput, iar dupa 1 an sau cateva luni incepe sa faca mari figuri.
8. Făra virusi . La produsele Apple, nu este nevoie sa descarci toate prostiile de anti-virusi din Appstore, deoarece este bine optimizat, si nu prea vei gasi virusi in aplicatii.
În concluzie, se merita enorm sa iti achizitionezi un produs Apple, si crede-ma, nu vei regreta. Decat sa dai bani pe un Samsung sau orice alt telefon, mai bine iti iei un iPhone , pentru ca sti ca fisierele tale vor fi protejate, vei face poze ca si cu un aparat profesional, si vei scapa de virusi!
 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close