COOL

Ce s-ar intampla daca maine Facebook (sau Google) nu ar mai exista??

Te-ai întrebat vreodată ce te-ai face fără a intra câteva zile pe Facebook? sau pe Google ? Ei bine, nu te-ai intrebat, stiu asta. Dar sunt sigur ca nu ai rezista fara aceste 2 nici o saptamana. Cum ar fi sa nu mai fie deloc ? NAAAAASOL, stiu..
In primul rand, multi au lua-o razna. Dada, hai sa vorbim de Facebook acum. Dupa cum observati, exista persoane „obsedate” de Facebook. Să nu mint, si eu sunt una din ele. Imi petrec undeva la 15 din 24 de ore pe Facebook. Practic, aceasta retea de socializare te ajuta sa scapi de plictiseala si nu numai. Cand vezi câte aprecieri curg la pozele tale, te simti chiar foarte bine, iar cand vezi ca ai scazut enorm in aprecieri la o poza, ai sentimentul ala: „oare este urâtă poza? de ce nu am like-uri ??? La altele aveam mult mai multe..) . Da, si eu patesc asta de multe ori.
Va ganditi la radio-uri, televiziuni, vedete? BRUUUUSC, ar ramane fara o sustinere pe o retea de socializare, fara comentarii , fara like-uri, fara noutati din partea lor… ar fi o moarte totala, bineinteles, acum vorbim doar in cazul in care s-ar desfința Facebook. Dar daca s-ar desfinta Google ? Ramaneti in articol ca trecem imediat si la iubitul nostru Google.
Va ganditi putin cum ati comunica cu prietenii ? Cum ati afla cele mai noi barfe de la munca/scoala sau orice alt loc ? Vaaaai, urâââât rău.. Să zicem că ar trece din nou lumea la mesajele clasice, alea unde nu ai nevoie de internet, decat de cenți pe cartela. Probabil ar fi ok si asa, dar totusi.. nu e ca si Facebook Messenger-ul. Defapt, probabil am trece la WhatsApp, dar hai sa ne gandim ca si el e inclus in lista rețelelor care se vor desființa.
Buun, trecem la Google. Aici, nu prea ai ce spune, pentru ca ar fi destramat absolut tot. Website-uri.. toate sursele de stiri vor disparea.. ar fi un maaare dezastru sa se ajunga iar la clasicele ziare , carti sau bineinteles, dictionare.
Ce bine e cand cauti pe Google : „cum este corect, ție sau ți-e?” , si afli pe loc ca unul este verb, iar altul pronume. Ce bine e de elevi, isi fac temele mult mai usor cu sursele de informare de pe Google. Mai bine de atat nu cred ca se poate.
Hai sa nu o lungim prea mult, si sa facem un mega rezumat la tot ce am scris aici. Viața noastră , fara Google / Facebook sau orice altceva, ar fi distrusă. Intelegeti voi la ce ma refer. Munca oamenilor, absolut tot ar fi dat peste cap.
Cam atat cu acest articol, sper ca v-a placut. Nu uitati sa il distribuiti sa il vada si ceilalti, si sa vi aici in fiecare zi ca sa citesti articole noi.
Pagina noastra de Facebook oficiala: Radio Always  – Anunțăm aici când postăm ceva nou. Paaaaa 🙂

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close