COOL

Nu mai arunca bradul de Craciun. Iată la ce îți poate folosi!

Eh. Te-ai chinuit mult sa îți decorezi casa frumos de Craciun, sa impodobesti bradul.. Sărbătorile au trecut. Ce ar trebui sa fac cu bradul uscat?
Totusi, avem o veste buna . Nu iti lua la revedere de la aceste minunate decoratiuni,deoarece le poti folosi in scopuri diferite. Iata aici cateva:
1.Foloseste bradul ca sa îți decorezi gradina.
Sunt multe metode sa iti faci gradina frumoasa cu un brad uscat. Unul dintre ele este să tai trunchiul si ramurile, ca sa le folosesti drept ingrasaminte pentru sol.
2.Decoreaza-ti „acvariul” la pesti.
Cand e iarna, pestii au nevoie de locuri in acvariu unde sa se ascunda. Daca ai vreun iaz, sau lac in curte, poti sa il decorezi frumos, cu crengute de brad . Nu doar ca va arata bine, dar crengile vor strange alge, iar pestii se vor hrani cu ele.
3.Oferă camerei tale o mireasmă de brad.
Prepara-ti un odorizant de camera , folosind acele de brad. Zdrobeste acele si pune-le pe o tavă. Mai exista o metoda, si anume sa pui crengile de brad intr-un recipient cu apa. Acele de brad pot fi amestecate si cu vanilie, cu coji de portocale si scortisoara, mirosul fiind nemaipomenit.
4.Fă un foc de tabară…. cu prietenii.
Da, si asta este o metoda buna. Cheama-ti prietenii la o poveste in aer liber, si aprinde un foc mare de tabara, dar bineinteles, nu in semineu sau in centrala, ci undeva pe afara unde e un spatiu marisor pentru asa ceva.
5.Un loc de culcuş pentru animale.
Cățelul, porcul sau pisica ta au nevoie de un culcus calduros, dar in acelasi timp frumos ? Cu crenguțele de brad vei face ceva nemaipomenit. O mica recomandare, este sa pui prima data crengutele, iar deasupra o patura calduroasa, iar aceste crengute de brad vor tine departe si insectele.
Sper că te vor ajuta aceste sfaturi. Succes!
Noi ne vom revedea tot astazi, cu alte articole. 🙂
Sursa articol: secretele.ro
 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close