COOL

Lucruri ce au fost distruse de Internet.

După cum observați din titlu, astăzi vă voi scrie despre 10 lucruri care au fost distruse de internet. După cum ați putut observa, internetul a făcut viața mai bună, chiar mult mai bună, dar a si distrus multe.
Ce bine era „pe vremuri”, când copiii stăteau afară ore in sir, jucându-se , râzând si legând prietenii pe viață. Si acum copiii mai ies pe afară, dar bineînteles, nu le lipseste telefonul din mână sau tableta. Orice activitate fac, trebuie sa fie inclusă in ea si un smartphone sau orice altceva ce face parte din „lumea tehnlogiei”.
Adolescenții , îndrăgostiții sau chiar si copiii, se plimbau prin parcuri, mai de graba unde apucau, pentru ca atunci nu erau parcuri ca acum , iar cand se plimbau , stiau sa râdă, sa povesteasca, sa se distreze. Din păcate, acum, in parcuri vezi UNII copii sau adolescenti , jucandu-se „Pokemon GO” , ca niste „zombie” , cu ochii in telefon. Trist, dar adevarat.
Eu, fiind un copil încă, mai ies pe afară, mai ma distrez, dar recunosc, nu exista o activitate in care sa nu imi folosesc telefonul mobil . M-a facut sa fiu dependent de el. Daca nu ascult muzica, sau daca nu intru sa vad ce mai e nou pe Facebook, fotografiez.
Hai sa vorbim putin si despre părțile bune ale internetului. In primul rand, a facut comunicarea mult mai usoara, si chiar GRATUITA! Gasesti internet in baruri, in parcuri,in restaurante, peste tot mai exact.
Ca tot e vorba de internet, Facebook-ul a ajuns ca si un pahar cu apa. Mai exact, fara el, nu poti trai. A provocat o dependenta totala, ceea ce nu e prea bine, dar a reusit, si reuseste sa ofere cele mai noi noutati , fara de care „am muri prosti”. Practic, hai sa gandim asa. Ne-am mutat in America. Ne-am parasit toate persoanele dragi, toti prietenii, parintii, tot, pentru un job bun in America. Cum ai putea rezista fara sa ii vezi ? Daca nu ar fi internet, acestia nu s-ar vedea ani buni, ba chiar poate nu s-ar recunoaste, iar aici, Facebook-ul joaca un rol foarte important, deoarece nu doar tu ii vezi, ci o comunitate intreaga formata in jurul tau si al persoanelor dragi.
Mai multe voi scrie in zilele urmatoare, pana atunci, stay tuned ca o sa apara articole noi, emisiuni noi si multe update-uri faine. Pace!

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close