COOL

Cum să faci un radio ? Ce ai nevoie ? Care este rețeta succesului ?

Mulți m-au întrebat cum se face un radio. De unde știu eu face asta , cum ai devenit mai popular etc.
Ei bine , niciodată nu m-am gândit că o să știu face un site atât de bine-optimizat , un design atât de frumos.. Toate au venit de la sine !
Dar , ca să începi un proiect ca acesta , ai nevoie de multă ambiție , de mult timp , și bineînțeles, de idei .
Pentru început, gândește-te la un nume pentru radio , un nume care să nu îl mai schimbi . Să rămână în permanență. După ce ești sigur că ai ales un nume care îți place , care le place și prietenilor tăi , fă rost de 200 lei , merge si cu 150 , fă un paysafecard la un magazin din orașul tău , sau dacă ai paypal, cont bancar, asigură-te ca ai bani in el și caută o firmă de hosting bună . Eu recomand cu căldură Cloud-Center. O firmă care te ajută la orice problemă , și sunt foarte „darnici” . Intră pe secțiunea cu domenii , verifică dacă numele ce l-ai ales este disponibil , și achită-l . După ce ai făcut asta , ai nevoie de o găzduire web . Alege dacă dorești tot de la același hosting un pachet de găzduire ieftin , cumpăra-l , și accesează-ți site-ul , bineînțeles , după ce îți faci cât de cât o pagină html , sau dacă te pricepi , poți începe direct cu wordpress, sau cu orice altă platformă care o înmânuiești bine.
După ce ai rezolvat cu website-ul , cumpără-ți un pachet ieftin de găzduire radio , dar ai grijă să fie 128kbps sau mai mult dacă dorești .
După această etapă , îți faci setările , adaugi piese pe el , și îl adaugi pe site-ul radio-ului .
Cum promovezi radio-ul?
În primul rând , făți o pagină de facebook a radio-ului , unde să postezi cât mai des , și invită-ți prietenii de pe Facebook să aprecieze pagina.
După această etapă , fă parteneriat.. cu comunități, cu servere de jocuri , cu site-uri care promovează radio-uri , cum ar fi radiourionline.ro și multe altele.
Fă emisiuni la radio cât mai des , pune preferințele utilizatorilor , și nu te lăsa orice ar fi. Dacă te lași, vei avea de pierdut multe.. și vei regreta peste câțiva ani.
Mai multe aflați voi 😛 . Sper că v-a încurajat acest „tutorial”. Distribuiți mai departe articolul dacă v-a plăcut !

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close